Lente Lichtjesroute 14

Met de versoepelingen omtrent de regels van het Coronavirus lopen onze agenda’s weer wat voller, is het wat gemakkelijker om boodschappen te doen en ervaren we weer iets aan ruimte. De verplichtte rust die de Coronacrisis met zich meebracht loopt wat terug. Waar corona ons misschien wel deed nadenken over wat echt belangrijk is in het leven is het gevaar nu dat de chaos en drukte weer de overhand neemt. God laat zich vinden in de stilte en de rust. Door tijd met God door te brengen mag je boven de ‘zee’ uitstijgen en mag je zien wat écht belangrijk is in het leven. Zou jij dat ook willen?

We nemen jou graag mee in de veertiende aflevering van de online ‘Lente’-editie van de Lichtjesroute.
We kijken dit keer terug naar onze versie van ‘You Raise Me Up’ van Josh Groban.

Elke zaterdag zullen we een Lente Lichtjesroute aflevering online zetten.
Van Muntendammers voor Muntendammers (en niet-Muntendammers  )

Neem ook eens een kijkje op onze website:
www.baptistenmuntendam.nl