Lente Lichtjesroute 21

De lichtjesroute 2019 eindigde in de kerk. Langs de hele lichtjesroute hebben we mogen horen hoe God Zijn zoon naar de wereld heeft gezonden. En we eindigden met het nummer You Say waarin wordt gezongen waarom Jezus naar de aarde moest komen. Omdat God van jouw houdt, je bij Zijn team mag horen, Hij je kracht wil geven. Hij vraagt van jou om te geloven, geloven in datgene wat God over jou zegt. We nemen jou graag mee in de 21e aflevering van de online ‘Lente’-editie van de Lichtjesroute.

Dit keer kijken we terug naar het slotnummer van de Lichtjesroute 2019. We bedanken Frank Tonkes, Ilona van Dijk en Anouk Poelma-Sikkema voor hun inzet vorig jaar en dat we het filmpje hier weer mochten gebruiken. Elke zaterdag zullen we een Lente Lichtjesroute aflevering online zetten. Van Muntendammers voor Muntendammers (en niet-Muntendammers 🙂 )

Mocht je vragen hebben of wil je reageren? Reageer dan onder dit bericht of mail naar lichtjesroute@outlook.com. Tot volgende week!