Lente Lichtjesroute aflevering 22

We hebben weer een dienst mogen houden! 30 augustus was het zover en mochten we 4 jonge meiden dopen. Het was heerlijk om weer te zingen met elkaar en elkaar te ontmoeten, maar bovenal was het bijzonder omdat het een doopdienst was. Waarom laten mensen zich dopen en wat gebeurt er dan precies?

In het filmpje zijn beelden te zien van de doopdienst en Rob vertelt iets over de doop. We nemen jou graag mee in de 22e aflevering ( en één-na-laatste aflevering) van de online ‘Lente‘-editie van de Lichtjesroute.
Dit keer spelen we: ‘Yahweh’ van U2.

Hieronder vind je de versie van U2:
https://www.youtube.com/watch?v=SEV-Y3b_hvw

Volgende week komen we dus nog een keer online met een nieuwe aflevering. Van Muntendammers voor Muntendammers (en niet-Muntendammers  )
Mocht je vragen hebben of wil je reageren? Reageer dan onder dit bericht of mail naar lichtjesroute@outlook.com.

Tot volgende week!

© copyright baptisten Gemeente Muntendam